Selecteer een pagina

Om je, in het kader van de nieuwe wet even op de hoogte te stellen over hoe we omgaan met jouw privacy: Je hebt je opgegeven voor deze nieuwsbrief via de website of via je deelname aan een activiteit. We gebruiken je mailadres alleen voor deze nieuwsbrieven en geven hem  ook niet door aan andere partijen. We voegen niet je naam of andere gegevens toe aan de database van de nieuwsbrief.

De gegevens die we van je nodig hebben voor de activiteiten verwijderen we binnen een jaar; de getekende validiteitsverklaring verwijderen we na vijf jaar, behalve als zich bijzonderheden voor hebben gedaan tijdens de tocht. De getekende verklaring bestaat uit je voor en achternaam en je handtekening en wordt dus niet in verband gebracht met telefoonnummer of mailadres.

Tenslotte de foto’s en de filmpjes die we onderweg maken. Dat is een gratis service van ons en dat doen we omdat tot nu toe iedereen het leuk vind om een aandenken te hebben aan de mooie tochten. Het kan zijn dat een foto of filmpje waar jij op staat ook naar andere tochtgenoten wordt gestuurd omdat die er ook op staan. We noemen echter nooit namen bij dit materiaal en we leveren er ook geen andere gegevens bij. Op de validiteitsverklaring staat een vakje dat je aanvinkt als je hiermee akkoord bent en het beeldmateriaal wil ontvangen. Met het aanvinken geef je ook toestemming aan Outdoor Experience om de foto voor promotiedoeleinden te gebruiken. We letten overigens wel op dat foto’s een beetje leuk zijn en dat niemand er heel raar op staat. het gaat immers om een mooi aandenken waarvan we graag willen dat je het trots aan anderen laat zien. Daar hebben wij ook voordeel van.