Selecteer een pagina

Inschrijven Cursus Rotsklimmen

Inschrijven

Cursus Rotsklimmen

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geboortedatum(verplicht)

Ik wil een cursus rotsklimmen boeken, neem contact met mij op.

Totaal aan personen (verplicht)

Namen van de mede-reizigers

Kies je optie (verplicht)

Contactgegevens:

Straat en huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Vink dit vakje aan om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Je vindt ze onder aan deze pagina. Door dit formulier te versturen boek je nog niet definitief. Dat komt na een eerste telefonische kennsimaking.

Kies je locatie en je voorkeur  

 

Sportklimcursus op Sicilië

datum in overleg


Sportklimcursus bij het Comomeer (It)

datum in overleg


Op maat cursus

locatie inhoud en data in overleg te bepalen


Voorwaarden voor een fantastisch avontuur

 

1. Verandering of annulering van de tour. Voor onze touren zijn wij afhankelijk van onder andere het weer en de waterstand. Als die door de gids als niet veilig genoeg worden beoordeeld om de geplande tour te ondernemen heeft Outdoor Experience altijd het recht om veranderingen in het programma aan te brengen. Er zal dan een alternatieve tocht worden aangeboden van gelijke aard. Er is dan geen sprake van geld teruggave. Als ook dit alternatief niet mogelijk is, biedt Outdoor Experience een makkelijkere tocht aan of een alternatief programma. In deze laatste twee gevallen heeft u, als klant, de keus om te annuleren, waarbij u uw geld terug krijgt. Uitzondering hierop is als er meer dan drie dagen van tevoren afspraken zijn gemaakt over alternatieve tochten.

2. Betalen doe je 25% vooraf en de rest direct na afloop van de tour. Voor alle programma onderdelen geld dat je voorafgaand aan de activiteit een aanbetaling doet van minimaal 25% van het totale bedrag, tenzij wij dit anders met elkaar afspreken. Dit bedrag maak je over per bank. De aanbetaling doe je 5 weken voorafgaand aan de activiteit. Bij annuleren gelden de volgende voorwaarden: Van 42 tot 28 dagen vooraf 35% van de prijs. Van 28 Tot 7 dagen vooraf 70% van de prijs. Van 7 tot en met de dag zelf 100% prijs. Outdoor Experience raadt je aan om bij een verzekeraar altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

3. Aansprakelijkheid van de gids. De gids is hoog opgeleid om u zo veilig mogelijk door de canyon te begeleiden. Hoe u zich uiteindelijk voortbeweegt, daar bent jij (als klant) zelf verantwoordelijk voor. Dus ook ben je verantwoordelijk voor het geval je een fout maakt en daar letsel of schade aan over houdt. De gids schat wel in of de tocht of specifieke situatie tijdens de tocht bij u aansluit. Een honderd-procent garantie kan hij echter nooit geven.

4 Aanwijzingen van de gids volg je op. Logisch: het is voor je eigen veiligheid. Bovendien behouden de gidsen van Outdoorcoach altijd het recht voor om deelnemers uit te sluiten van een tocht of bepaalde passages tijdens een tour te laten omzeilen als hij denkt dat dit te gevaarlijk is. Even voor de duidelijkheid: de tocht begint met de briefing op de dag van de tour en eindigt met de evaluatie.

5. Je bent zelf verantwoordelijk voor je fysieke en mentale fitheid. Je bent niet onder invloed van drank, drugs of medicatie. Bovendien moet je conditie passen bij de tour. Fysieke en mentale beperkingen ben je verplicht vooraf te melden. Dit geld bijvoorbeeld ook voor hartklachten, diabetes, verstandelijke beperkingen etc.

6. Je bereidt je goed voor, dat doet Outdoor Experience ook. Lees de tips over voorbereidingen op de website van Outdoor Experience en volg ze op. Zorg voor een reisverzekering en zorg voor geschikte schoenen. Schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Ook Outdoor Experience bereid zich goed voor, met geschikt en onderhouden kwaliteitsmateriaal en een gedegen tochtplanning.

7. Lees je liever kleine lettertjes? Dat kan hier. Bovenstaande punten dekken de lading van de voorwaarden, maar omdat Outdoor Experience zo volledig mogelijk wil zijn hebben we ook alle voorwaarden in kleine lettertjes volledig uitgeschreven. Je kan ze hier lezen.