Selecteer een pagina

INSCHRIJVEN EN CONTACT

INSCHRIJVEN EN CONTACT

Wil je alleen iets vragen? Gebruik dit contactformulier.

11 + 14 =

Voorwaarden voor een fantastisch avontuur

 

1. Verandering of annulering van de tour. Voor onze tochten zijn wij afhankelijk van onder andere het weer en de waterstand. Als die door de gids als niet veilig genoeg worden beoordeeld om de geplande tour te ondernemen heeft Outdoorcoach altijd het recht om veranderingen in het programma aan te brengen. Er zal dan een alternatieve tocht worden aangeboden van gelijke aard. Als ook dit alternatief niet mogelijk is, biedt Outdoorcoach een alternatief programma. Als je als klant geen gebruik wil maken van dit alternatieve programma krijg je een waardebon van 100% de waarde van de geboekte activiteit. Deze waardebon is ook overdraagbaar. Je kan dan op een ander moment een tocht, een cursus of een driedaagse special meemaken, in overleg met Outdoor Experience. Eventuele extra reis- en verblijfskosten zijn altijd voor je eigen rekening. Voor schoolgroepen en corporate events geldt een andere regeling. Vraag hier even naar, als je dit wil weten.

2. Betalen doe je 50% bij boeking en de rest 3 weken van tevoren. Voor alle programma onderdelen geld dat je voorafgaand aan de activiteit een aanbetaling doet van minimaal 50% van het totale bedrag, tenzij wij dit anders met elkaar afspreken. Dit bedrag maak je over per bank. De aanbetaling doe je direct bij boeking. Je boeking wordt definitief op het moment dat wij het bedrag hebben ontvangen. Het restant van het bedrag betaal je 3 weken voor de eerste activiteit. Bij annuleren gelden de volgende voorwaarden: Van 42 tot 28 dagen vooraf 35% van de prijs. Van 28 Tot 7 dagen vooraf 70% van de prijs. Van 7 tot en met de dag zelf 100% prijs. Outdoorcoach raadt je aan om bij een verzekeraar altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

3. Aansprakelijkheid van de gids. De gids is hoog opgeleid om u zo veilig mogelijk door de canyon te begeleiden. Hoe u zich uiteindelijk voortbeweegt, daar bent jij (als klant) zelf verantwoordelijk voor. Dus ook ben je verantwoordelijk voor het geval je een fout maakt en daar letsel of schade aan over houdt. De gids schat wel in of de tocht of specifieke situatie tijdens de tocht bij u aansluit. Een honderd-procent garantie kan hij echter nooit geven.

4 Aanwijzingen van de gids volg je op. Logisch: het is voor je eigen veiligheid. Bovendien behouden de gidsen van Outdoorcoach altijd het recht voor om deelnemers uit te sluiten van een tocht of bepaalde passages tijdens een tour te laten omzeilen als hij denkt dat dit te gevaarlijk is. Even voor de duidelijkheid: de tocht begint met de briefing op de dag van de tour en eindigt met de evaluatie.

5. Je bent zelf verantwoordelijk voor je fysieke en mentale fitheid. Je bent niet onder invloed van drank, drugs of medicatie. Bovendien moet je conditie passen bij de tour. Fysieke en mentale beperkingen ben je verplicht vooraf te melden. Dit geld bijvoorbeeld ook voor hartklachten, diabetes, verstandelijke beperkingen etc.

6. Je bereidt je goed voor, dat doet Outdoorcoach ook. Lees de tips over voorbereidingen op de website van Outdoorcoach en volg ze op. Zorg voor een reisverzekering en zorg voor geschikte schoenen. Schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Ook Outdoorcoach bereid zich goed voor, met geschikt en onderhouden kwaliteitsmateriaal en een gedegen tochtplanning.

7. Lees je liever kleine lettertjes? Dat kan hier. Bovenstaande punten dekken de lading van de voorwaarden, maar omdat Outdoorcoach zo volledig mogelijk wil zijn hebben we ook alle voorwaarden in kleine lettertjes volledig uitgeschreven. Je kan ze hier lezen.